Blogas kuriame jau rašoma apie vaistų kuriuos perkate vaistinėse pakeitimą gamtoje randamomis vaistažolėmis

2009-10-01

Kai skauda galvą ką jūs darote?


Spėju, kad geriate visokius Citramonus Imubetinus ar dar kokias nors tabletes. Ogi galima numalšinti galvos skausmus ir žymiai sveikesniais būdais.



 Valerijonas:
         Štai kad ir paimkim valerijoną. Tikrai dažnas augalas, kuris auga pas daugelyje namuose. Nors ir nerasime jo gamtoje, bet namuose kuo puikiausiai galime vartoti. O senolių patirtis pataria gerti valerijono arbatą nuo migrenos. Tokią arbatą reikia gerti po valgomąjį šaukštą kas 2 valandas.

Jonažolė:
Jonažolę aprašiau praeitame įraše. Tiesiog pasikartosiu, kad jums nereikėtų ieškoti. Jonažolių arbatą reikia gerti kas valandą po gurkšnį ir per diena vieną ar dvi stiklines išgerti. Spėju šis būdas tai nelabai greitai nuims skausmą, bet jei skauda smarkiai tai skausmas bus nuimtas užtikrintai.

Papartis:
Nemaniau, kad papartis turi savyje gydomųjų savybių, bet pasirodo turi. Labai geras augalas, kadangi jis auga beveik bet kur. Labai dažnas ir tuo galim pasinaudoti gydantis galvos skausmą gamtoje. O gydymas juo yra paprastas- džiovintų paparčių reikia prisikišti į čiužinį arba į pagalvę. Vienas minusas, kad juos reikia išdžiovinti.

Žibuoklė:
Labai neįtikima, bet žibuoklė yra vaistažolė. O galvos skausmą panaikinti labai paprasta. Paimi žibuoklių, sudedi į vandenį ir verdi, tada tame vandenyje mirkai kompresus ir juos dedi ant skaudamos galvos ir galva praeina.



Tai štai, gydykitės natūraliai!!!

Ir dar sugalvojau įpusėjęs šį straipsnį, kad nerašysiu, ką dar daro tas augalas, bo bus neįdomu vėliau kai nebeturėsiu ką naujo parašyti. Tiesiog, kokią ligą gydom tai ir rašysiu kaip ją gydyti. Jei nesutinkat, tai pasakykit kodėl.

5 komentarai:

  1. nu ir dar gali nuo remens, dantu problemu (butu neblogai suzinoti kuo keiti dantu pasta), nemigos ir atvirsciai ;D (ta prasme kas turi daugiausiai kofeino ar panasu poveiki) poto dar gal ka sugalvosiu...

    AtsakytiPanaikinti
  2. ok, paiesškosiu ir lauk ateinančių įrašų.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Stai ka as galvoju apie zibuokles ir galvos skausma...
    Zibuokles gal ir stipri vaistine zole, taciau nelabai tiketina, kad vien kompresas taip ima ir padeda nuo galvos skausmo.
    Manau, pats zibuokliu rinkimo procesas, tada ju mirkymas ir virimas taip teigiamai veikia psichika ir nervu sistema, kad tai bedarant rupesciai pasimirsta, itampa atpalaiduojama ir skausmas nuslopsta.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Ligomis tikrai zymiai geriau klasifikuoti tokia herbalistine informacija. Gi jieskai bet kokiu ateju pagal negalavimus, o ne pagal tai, ka su kokiu augalu dar galima nuveikti.

    AtsakytiPanaikinti
  5. Aš asmeniškai irgi kompresu nelabai pasitikėčiau. Jis nebent atšaldytų arba šildytų ir duotų kvapo kuris ramintų ir taip nustotų skaudėti.

    AtsakytiPanaikinti